Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Kérjük, amennyiben aktív felhasználója kíván lenni a Cty weboldalnak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. 

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A Cty weboldal működésével, folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

 • Üzemeltetői adatok ismertetése
 • Cty szolgáltatások körének bemutatása
 • Felhasználási információk ismertetése
 • Elállási jog gyakorlásának menetéről szóló tájékoztató
 • Adatkezelési információk

Üzemeltetői adatok

Ingatlanközvetítő: Elekné Horváth Mária Anna e.v.
Székhely: 1048. Bp., Falmez utca 9.
Adószám: 68320250-1-41
Kapcsolattartó: Elekné Horváth Mária Anna e.v.
Telefonszám: 06-20-290-1279
Email cím: maria@cty.hu
Regisztrációs szám : 07745/2017 

A tárhelyet biztosítja:
Tárhely.Eu Kft. 
1144 Budapest, Ormánság u 4., 
Adószám: 14571332-2-42 
Cégjegyzékszám: 01- 09-909968

 

 • A http://cty.hu/ oldalon az oldal látogatóinak lehetősége van Ügyfélként regisztrálniuk, akár ingatlant keresnek, akár ingatlant szeretnének eladásra meghirdetni.
 • Azon Ügyfelekkel, akik ingatlan eladása céljából regisztrálnak a http://cty.hu/ oldalon, az ingatlaniroda munkatársai közvetlenül (telefon, e-mail) felveszik a kapcsolatot és írásos egyedi szerződés megkötését készítik elő. Az eladásra kínált ingatlan csak ezen írásos szerződés megkötését követően kerülhet fel a Szolgáltatói adatbázisába, és csak ezután jogosult azt hirdetni.
 • A Szolgáltató jogosult az Ügyfél regisztráció során megadott adatait leellenőrizni, telefonon illetve e.mail útján pontosítani. Amennyiben a Szolgáltató úgy ítéli meg, hogy az ügyfél valótlan adatokat, vagy komolytalan keresési feltételeket adott meg, akkor jogosult a regisztrációt visszautasítani.
 • A Szolgáltató az Ügyfél adatainak kezelése során az Információs törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Info. tv.), a Pénzmosási törvény 2017. évi LIII. törvény törvény (továbbiakban: Pmtv.), , valamint az ingatlaniroda adatkezelési szabályzata alapján köteles eljárni. Az Ügyfél írásos engedélye nélkül – kivéve a jogszabályi kötelezettségeket – 3. fél számára a regisztrációja során megadott adatokat nem adhatja ki.
 • Az ingatlant kereső Ügyfél a regisztrációja megerősítésével – mely a visszaigazoló e-mail-ben megküldött linkre történő kattintással történik – elfogadja az általános szerződési feltételeket és feliratkozik a keresési feltételeiben megadatott szempontok szerint összeállított hírlevélre. Ezen feliratkozás visszavonását írásban – az maria@cty.hu címre küldött, ezen kérést tartalmazó e-mail-ben – bármikor kérheti. A Szolgáltató a kérést követő 48 órán belül elvégzi az Ügyfél törlését a hírlevél címlistájából.
 • Az Ügyfél írásban – az maria@cty.hu címre küldött, ezen kérést tartalmazó e-mail-ben – kérheti a keresési feltételek módosítását. A módosítás elfogadását a Szolgáltató 3 napon belül írásban visszaigazolja.
 • A hírlevél az ügyfél számára az általa megadott keresési szempontok szerinti ajánlatokat tartalmaz. Az ajánlatokban szereplő képek és szöveges információk az ingatlaniroda írásos engedélye nélkül 3. fél részére nem adhatóak át, valamint semmilyen formában nem publikálhatóak és nem módosíthatóak.
 • A Szolgáltató az ingatlaniroda és a szerződéses partnerei ingatlankínálatából állítja össze az Ügyfél részére küldött hírlevélben szereplő ajánlatokat. Az ajánlatokban szereplő ingatlanok személyes megtekintése csak az Ingatlan Divízió ingatlaniroda munkatársaival történt egyeztetés után lehetséges.
 • A hírlevélben szereplő ajánlatok több kereső Ügyfél részére is kiadásra kerülhetnek, ezért amennyiben az adott ingatlanra elfogadott vételi ajánlat érkezik, akkor ettől az időponttól azt már más ügyfél nem tudja sem személyesen megtekinteni, sem megvásárolni.

Összehasonlítás